01. Welkom bij Boldrik Financiële Diensten

Even voorstellen...

Boldrik Financiële Diensten is een kleine onderneming, gevestigd aan het Hoeveveld 8-10 te Molenhoek. Wij staan voor duidelijkheid, het nakomen van afspraken, openheid, transparantie en vooral eerlijkheid. Wij gaan er van uit dat het samenwerken op tweerichtingsverkeer neer komt. Niet alleen communicatief, maar ook kwalitatief.

Ons kantoor richt zich met name op advisering, begeleiding en ondersteuning op financieel-economisch gebied van ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw administratie voldoet aan alle wettelijke eisen en proberen voor iedere cliënt het maximale eruit te halen.

Voor veel startende ondernemers is het opzetten van een eigen bedrijf, het 'eigen baas zijn' een droom die uitkomt. Juist in deze beginfase is gedegen advies en goede begeleiding van onschatbare waarde, omdat er belangrijke beslissingen genomen moeten worden en er bepaalde handelingen moeten worden verricht. Boldrik Financiële Diensten zorgt ervoor dat de juiste beslissingen in de juiste volgorde worden genomen en dat de juiste handelingen op tijd verricht zijn. Wij helpen u bij de keuze van de rechtsvorm, bij het maken van het ondernemingsplan en richten uw financi‘le administratie in conform alle eisen die de wet en de belastingdienst stellen. Tevens zorgen wij ervoor dat u bekend bent met alle aftrekbare kosten en fiscale faciliteiten, zodat het maximale uit uw administratie wordt gehaald.

Maarook particulieren kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld belastingadvies en belastingaangiften.

Kortom: met Boldrik Financiële Diensten aan uw zijde, staat u sterker!