ONDERNEMER

Voor de ondernemer:

Bedrijven onderschatten vaak het belang van een administratie die up-to-date is en zien dit als een noodzakelijk kwaad ten behoeve van externe instanties. Uit een correcte administratie kan op elk gewenst moment managementinformatie gefilterd worden. Deze informatie maakt de verbetering van uw bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering mogelijk. BFD kan deze werkzaamheden voor u uit handen nemen. Beide partijen kunnen zich dan bezighouden met haar 'core business'.

De diensten die wij aanbieden

Boldrik Financiële Diensten heeft ruime ervaring en expertise op financieel en fiscaal gebied. Wij ondersteunen met name het midden- en kleinbedrijf en werken tegen scherpe tarieven, vaste prijsafspraken en gespecificeerde nota's. Onze dienstverlening betreft een breed pakket, bestaande uit:

Maak bewust de overstap van een groot (accountants)kantoor naar een kleinschalige organisatie!

Wilt u weer eens vooraan in de rij staan en de aandacht krijgen die u verdient tegen concurrerende prijzen? Maak dan de overstap naar Boldrik Financiële Diensten. Wij geven u deskundig advies en begeleiding op financieel en fiscaal gebied, toegespitst op uw specifieke wensen. Een overstap betekent géén rompslomp en problemen! Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met diverse accountantskantoren verloopt een overstap geruisloos zonder dat u er omkijken naar heeft.